Kuvendi e caktoi datën kur do të fillohet me procedurën e ndryshimeve kushtetuese.
Komisioni dhe seanca plenare do të mbahen në të njëjtën ditë.
Seanca plenare është thirrur për në orën 11:00, kurse seanca e Komision i Kushtetueses është caktuar për në orën 12:00.