Nëntë maj 2012 ka qenë data që kur Luana Vjollca në Instagram ka hedhur foton e saj.

Një vajzë natyrale, me hundë pak të madhe me buzë e vetulla të holla dhe me mollëza të zvogëluara që dukej bukur me flokët e kuqe që kishte atëkohë, shkruan lajmi.net

Mirëpo, nëse kjo foto krahasohet me foton e fundit (deri më tani) që Luana e ka hedhur në Instagram, do të habiteni nga ndryshimi i madh që ajo e ka bërë përmes operacioneve plastike.

Në fakt, janë të dy imazhet që flasin më shumë se sa çdo përshkrim, por, një gjë mund të thuhet se Luana ka ndryshuar komplet, në mënyrë të frikshme./Lajmi.net/

Fotoja e parë 9 maj 2012

screenshot_4

Fotoja e fundit 28 shkurt 2018

screenshot_3

Loading...