Një lajm i keq vjen për shoferët sepse nga mesnata benzinat do të shtrenjtohen për gjysmë denari, kurse çmimi i çizelit mbetet i pandryshuar. Sipas vendimit të ri te Komisionit rregullator, nga mesnata çmimi i benzinës Eurosuper 95 do të jetë 62.5 denarë, Eurosuper BS 98 64.5 denarë,

Eurodizeli do të shitet me çmimin e deritanishëm prej 49.5 denarëve. Për gjysmë denari shtrenjtohet edhe vaji për amvisëri, cili tani do të kushtojë 38.5 denarë. Mazuti lirohet për 0,526 denarë dhe çmimi i tij nga mesnata do të jetë 20,787 denarë.

Loading...