Histori

Në Bullgari: Atje ku flitet shqipja e para 400 vjetëve!

Përgatiti: YLLI PATA

Një dokument për shqiptarët e Bullgarisë dhe legjenda e tre vëllezëve nga Vithkuqi

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top