Maqedoni

Në cilin fshat është bë kjo fotografi në vitin 2001?

 

Ende pa e lexuar pyetjen, me siguri do të përgjigjeni se fotografia është shkrepur në fshatin Sllupçan të komunës së Likovës. Ky ishte fshat bastion i UÇK-së në vitin 2001, ku kapën pushkën pleq e të rinj dhe u rreshtuan përkrah UÇK-së, shkruan Gazeta Lajm. Njëherit kjo ka qenë ndër fotografitë më të popullarizuara të vitit 2001.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top