Aktuale

Në Debreshtë gjendet një granatë nga Lufta e Parë Botërore

Image processed by CodeCarvings Piczard ### FREE Community Edition ### on 2017-02-17 13:00:42Z | http://piczard.com | http://codecarvings.com

Një granatë e pashpërthyer artilerike nga Lufta e Parë Botërore me kalibër 75 milimetra, është gjetur në fshatin Debreshtë.

Rastin e ka paraqitur R. Sh (46) në sektorin e Policisë në Ropotovë. Ai tha se granata është gjetur gjatë gërmimeve  të tokës  për ndërtimin e një objekti të kultit, përballë SHF “Vera Ciriviri-Trena.

Nëpunësit policorë e kanë siguruar vendin dhe e njoftuan ekipin e Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim e cila e ka hequr granatën.

To Top