Miq të dashur,

Ne ju thamë se u çuam në kryengritje për BARAZI e jo për teritore- Ata na bëjnë FILM si dhunues ;

Ne e kemi gjuhën më të vjetër në tokat tona autoktone- Ata edhe në këtë shekull gjuhën shqipe na mbajnë në XHEP ;

Ne ua pranojmë pa hezitim identiten- Ata na identifikojnë me 20 % ;

Ne u japim PORT – Ata neve na japim vetëm barkë lundrimi e jo anije ;

Ne den baba den jemi për rrugëtimin për në BE dhe NATO- Ata sillen si monopolist të kësaj rruge ;

Ne jemi edhe për Referendumin – Ata akoma nuk janë për BARAZINË ;

Ne dhe ata një gjë kemi të përbashkët por kuptohet vetëm 20 % – Nënshkrimin e TENDERËVE të parave publike ku i kemi edhe taksat tona !

Qenan Aliu

Loading...