“Pas themelimit të nëndegës së fshatit Rogle të Zhelinës, Lëvizja BESA u prit masovikisht nga qindra qytetarë edhe në themelimin e nëndegës së dytë për sonte edhe atë në fshatin Çellopek të Bërvenicës.
Të pranishmëve iu drejtu i posazgjedhuri kryetar i kësaj nëndege z. Selatin Jusufi, më pas kryetari i degës për komunën e Bërvenicës Bilall Shaini, anëtari i kryesisë qendrore Skender Rexhepi dhe për fund Çellopekasit i përshëndeti edhe kryetari i Lëvizjes BESA Bilall Kasami”, – kështu shkruan në FB zyrtar të BESËS, pas themelimit të nëndegës së Bërvenicës. Ndërsa, pas kësaj kanë komentuar nëpër rrjete sociale se Lëvizja BESA, vetëm në këtë nëndegë ka patur më shumë të pranishëm, se që kishte BDI-ja në protestën kundër “Kryqit të Ali Ahmetit”, shkruajnë mediat.

Foto krahasim:

besa123

Ndryshe, kohë më parë në tubimin e BDI-së në Shkup, është vërejtur aq përkrahje për këtë parti, sa që numri i simpatizantëve prezentë ka qenë përafërsisht ishte i njëjtë me numrin e simpatizantëve në themelimin e vetëm një nëndege të Lëvizjes BESA në fshatin Nerasht të Tetovës”, shkruajti Gazeta Lajm. Ndërkohë që BDI-ja, parti që 14 vite në pushtet ka problem të madh për të grumbulluar aktivistët e tyre nëpër tubime partiake, kështu përdorin presionin, shantazhet, dhe të gjitha format e ndryshme për t’u dukur një parti “masive”. Por, këtë problem duket se nuk e ka aspak Lëvizja BESA. Mjafton vetëm të shikosh fotografitë e publikuara nëpër rrjetet sociale që kanë të bëjnë me tubimet e Lëvizjes BESA, dhe do të vëreni, siç thonë edhe komentuesit se “Uragani BESA” ka përfshirë të gjitha vendbanimet shqiptare, gjë që ka ngjallur frikë dhe panik te BDI-ja, shkruan INA.

12325431_10208728430150954_985911563_n - Copy12421817_10208728429630941_116878537_n - Copy12596351_10208728430110953_636431464_n - Copy12746079_10208728429710943_1858932059_n12746112_10208728429950949_751288483_n12746123_10208728429910948_113286905_n12767204_10208728429990950_882192934_n - Copy12767754_10208728430070952_431002289_n12782095_10208728430270957_1197062957_n12782301_10208728429590940_1482034330_n12784284_10208728430030951_1034668271_n12784655_10208728430230956_1607283616_n

 

Loading...