Në Kumanovë shi i madh dhe vërshime, në Shkup po “pjek” dielli (Video)

Edhe pse janë në distancë jo shumë të madhe, në Shkup dhe Kumanovë po mbretëron mot me dallime të mëdha. Deri sa në Shkup po “pjek” dielli, Kumanovën e kanë përfshi të reshura të mëdha të shiut, e në disa vende edhe të breshrit. Kamera e Gazetës Lajm ka regjistruar edhe vërshimet që janë shkaktuar në një pjesë ët Kumanovës dhe në fshatin Çerkez, pikërisht si pasojë e reshjeve të mëdha të shiut, shoqëruar me bubullima e vetëtima, si dhe me breshër.

Loading...