Pas shtrenjtimit të madh të derivateve, qytetarët e Maqedonisë po kërkojnë alternative për transport më të lirë, shkruajnë qytetarët nëpër rrjetet sociale, duke ironizuar këtë fotografi të bërë në qytetin Prilep të Maqedonisë.
Pjesa e pasme e një veture “Jugo” është prerë dhe është ngjitur me pjesën e përparme të një karroce kali, duke krijuar një “supermodel me një kalë fuqi”, transmeton Gazeta Lajm.
Përparësia e kësaj veture është se nuk harxhon karburante.

Loading...