Naomi Campbell me të vërtetë si një panterë e zezë në pozat e fundit.

Shumë vite kanë kaluar që nga debutimi i tij në pasarelë, por kjo nuk duket.

Në moshën 46-vjeçare, Pantera e Zezë është magjepsëse dhe mund të përballojë një shërbim fotografik që lë shumë trup të zbuluar.

Naomi Campbell është protagoniste e edicionit të shkurtit të edicionit gjerman të “GQ”. Dhe në fakt, kjo revistë vitin e kaluar e kishte shpallur atë si “modelen e shekullit

Bardhë e zi, me ngjyra, toples ose jo, modelja e famshme është përjetësuar nga fotografi Nico Bustos që në vitet ’90, kur ajo ecte në pasarelat botërore.

Campbell, edhe kur nuk e kërkon vëmendjen, e gjen atë. Me një fizik si i saj, është e vështirë  që të kalohet pa u vënë re.

 

Loading...