Në Reçicë të Vogël shumë shpejtë mund të ketë vrasje, thotë për Gazetën Lajm pronari i një objekti.
Shkak për këto vrasje të mundshme nuk është politika, por biznesi. Bëhet fjalë për një investim të kontestueshëm, të cilin pronarit të vërtetë mundohet të ja marrë një biznesmen tjetër, pa i dhënë kurrfarë kompensimi.
Pronari i këtij biznesi thotë se është kërcënuar edhe me jetë që të heqë dorë nga biznesi i tij, sepse nuk na qenka i dëshirueshëm për pushtetin, respektivisht disa pushtetarë. Mirëpo ai paralajmëron se edhe pse ka kërcënime, nuk do të heqë dorë nga objekti dhe biznesi i tij. Ai ka dashur të fillojë partneritet me kërcënuesin, por brenda kohës janë shfaqur probleme, për shkak se
Tani insiston të mbetet anonim, por nëse nuk ndërmerret asgjë, ai paralajmëron se së shpejti do të dalë publikisht dhe do të flasë për rastin, si dhe për involvimin e qarqeve politike dhe bankare.

Loading...