Pas paralajmërimeve se në lagjen Reçicë të Vogël, do të hapet një kazino e re në afërsi të Shkollës së mesme të mjekësisë, në shenjë revolte kundër hapjes së kazinos është organizuar protestë.

Protesta është thirrur nga Bashkësia lokale, për më 4 maj, në ora 14:00, menjëherë pas faljes së namazit të xhumasë.

Vendi i protestës do të jetë afër Shkollës medicinale, te udhëhryqi i rrugëve “Ilinden” dhe “167”.

Zerin kunder hapjes se kazionove e kane ngritur edhe intelektualet e Kumanoves, por kerkesat e tyre qe kazinot mos te hapen brenda qytetit nuk jane marre parasysh nga institucionet. Nuk dihet nese pas tetovareve, edhe kumanovaret do te dalin ne protesta kunder kazionove.

Loading...