Ministria e Brendshme sonte ka dalur me një informatë të rëndësishme për shoferët e makinave në Shkup.

Sipas këtij njoftimi, drejtuesit e makinave gjatë tre ditëve të ardshëm gjegjësisht nga 11 deri më 13 mars (e diel, e hënë dhe e martë) duhet të jenë të informuar se do të ketë regjim të posaçëm të komunikacionit për shkak të mbërritjes së delegacioneve të huaja.

“Apelojmë që qyetarët të tregojmë mirëkuptim, bashkëpunim dhe të respektojnë urdhërat që do të japin nëpunësit policer në trafik, sidomos në pjesën ku do të lëvizin delegacionet.

Loading...