Mjekët janë duke bërë përpjekje titanike për t’ia shpetuar jetën e 35-vjecares nga lagjja “Hipodrum” e Shkupit, e cila njëherë e kishte hedhur djalin e saj nga kati i katërt i banesës ku jeton, kurse më pastaj kishte kërcyer edhe vet po nga ajo lartësi, transmeton gazeta “Lajm”
Policia e Shkupit ka njoftuar se për fat të mirë, telat për terjen e rrobeve në terracën në katet e më poshtme, e kishin shpëtuar fëmijën, gatise nga vdekja e sigurt.
Pas kësaj ndodhie, dëshmitarët thonë se nëna dhe djali 6 vjec, menjëherë më veturën e ambulancës janë dërgua në Qendrën Urgjente të Shkupit, ndërkohë që akoma nuk dihet shkaqet e kësaj ndodhie./Lajm

Loading...