Leo Messi para nënë vitesh në Olimpico ishte shumë I lumtur. Barcelona në finale të Ligës së kampionëve fitoi Manchester United, kurse argjentinasi shënoi golin e dytë. Ishte gol me kokë që ia shënoi Van der Sarit, dhe ajo fotografi kishte pushtuar botën. Messi me këpucë në dorë festonte në drejtim të tifozëve të Barcelonës. Nëntë vite më vonë Messi në të njëjtin stadium përjetoi një prej momenteve më të këqija në karrierën e tij.

Loading...