Ka nisur gjendja tragjike e egoizmit në shtrat!
Nuk jeni më aq të ngrohtë si më parë.

Ka humbur intersi për të qënë shok me shokët tuaj.

E tmerrshme, ju grindeni gjithë kohës dhe për arsye koti.
Dhe krijohet ajo gjendja sikur ju nuk mund të bëni asgjë të saktë.

Ajo pjesa e shakave dhe flirtimeve mes jush thjesht është zhdukur.
Dhe si pasojë ju dilni shumë e më shumë me shokët tuaj.

Xhelozia është zhdukur dhe ska më interes.

Fjala Të dua thuhet shumë rrallë.

Të shoqëron ideja se më këtë njeri unë skam më asgjë të përbashkët.
Dhe shtrëngimi i duarve i përket së shkuarës tanimë.

Nëse ju gjëndeni emocionalisht në këtë shkrim duhet të hidhni hapin dhe t’i jepni fund diçkaje që nuk mund të rregullohet më.

Lexo më shumë në: https://www.gazetaexpress.com/fun/nese-lidhja-juaj-ka-keto-shenja-ajo-ka-mbaruar-jepini-fund-sa-me-pare-584355/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright