Në qoftëse qeveria ZAEV nuk do të ketë rekonstruim (me zgjerim ) atëherë vërtet mund të ndodhë që qeveria të mbetet si “TEZGË” me mall të skaduar dhe me pemë e perime të prishura që kanë nisur të kundërmojnë. Ndërkaq për rreth “TEZGËS” vërtetë mund të imagjinojmë se nuk do të afrohej asnjë blerës përpos “QIBRITAXHINJËVE” që do të loznin në mes vedi akush pa humbur e pa fituar gjë! /Qenan Aliu

Loading...