Shën Mëria e Madhe, 28 gushti (e marta) është ditë jo pune për qytetarët e besimit ortodoks në Republikën e Maqedonisë, njofton Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

Nga Ministria ua urojnë festën qytetarëve të besimit ortodoks në Republikën e Maqedonisë.

Loading...