Dita e Alfabetit Shqip – 22 Nëntori (e mërkure), do të jetë ditë jo pune për qytetarët shqiptar në Republikën e Maqedonisë, njoftoi sot Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, transmeton Express.

Nga kjo ministri gjithashtu, uruan gjithë shqiptarët e Maqedonisë për këtë festë.

Loading...