Kryetari i Kuvendit të Maqedonisë, Trajko Veljanoski, nesër në orën 12, ka thirrur për një seancë plenare në të cilën si rend dite do të jetë zgjedhja e anëtarëve të rinj të Qeverisë.

Përveç kësaj, në rend dite është edhe propozimi për emërimin e zëvendësministrave në Qeveri.

Në qeverinë e re, siç është rënë dakord, hyjnë dy ministrave të rinj nga LSDM-ja, ministrinë e Brendshme dhe të i Punës sociale, Oliver Spasovski dhe Frosina Remenski.

Opozita fitoi edhe tre poste si zëvendës ministra.

Loading...