Pas presionit të madh, u bashkuam të gjithë që Lube Boshkoski nesër të jetë i pranishëm në funeralin e nënës së tij, shkroi Meri Nikolova në llogarinë e saj në Facebook.

Ajo tha se Boshkovski do të jetë në prani të shoqëruesit civil në dhe do të del jashtë burgut nga 06 deri në orën 18.

Loading...