Rajon-Botë

New York: Putin ledhaton Trumpin ‘shtatzënë’ (Foto)

putn-trump

Fotografia gjigante ishte shfaqur në anën e një ndërtese  pranë dyqanit të Apple në New York, mbrëmjen e Shën Valentinit.

Projeksioni Williamsburg ishte vendosur në “N. 6th Street” dhe “Wythe Avenue”, por jo vetëm, projeksioni u shfaq kudo në New York. “Dashuria përmes urrejtjes, ky ishtë hashtagu i vendosur pranë fotos së tyre.

Kjo satirë ka ardhur në ditën e të dashuruarve përmes një aplikacioni në stilin Tinder që i bashkon dy njerëz, pavarësisht faktit se ata mund të kenë pikëpamje të ndryshme.

1487172827 1487172823

To Top