HOMAZH PËR ADEM DEMAÇIN
(1936 – 2018)

Sot u nda nga jeta njeriu i madh Adem Demaçi.

Sot u ndanë dy epoka të Kosovës, e Bacës Adem dhe kjo që vjen pas tij.

Ngushëllime familjes, Kosovës dhe të gjithë shqiptarëve për shuarjen e Heroit të kombit!

Prehu në paqe të amshuar Baca Adem, në Kosovën e lirë për të cilën punove dhe sakrifikove gjithë jetës!/A. Mehmeti

Loading...