Maqedoni

Nikolovski: VMRO të mësojë nga e kaluara dhe të korigjohet për të ardhmen

Aleksandar-Nikolovski

Para nesh janë sfida të mëdha, partia duhet të mësojë nga e kaluara dhe të përmirësohet në të ardhmen, është mirë të vazhdohej të përmirësohej, dhe nga ajo që ishte e gabuar të mësohej, mos përsërit gabimet, vlrëson nënkryetari i ri e VMRO-DPMNE-së, Aleksandar Nikolovski.

“VMRO DPMNE është në kohë jashtëzakonisht të vështira, sepse në momente të vështira është dhe Maqedonia. Qëndrimi i pakuptimtë ndaj çështjeve kryesore kombëtare, injoranca e plotë e ekonomisë, persekutimi i paskrupullt dhe presioni ndaj sistemit të drejtësisë dhe nga qeveria aktuale e LSDM-së janë gjërat që duhet të kundërshtojmë fuqimisht. Në periudhën e ardhshme do të krijojmë politika që do të pasqyrojnë realitetin por edhe dëshirat e popullit maqedonas në atë që Maqedonia dëshiron të jetojë, ne jemi një parti e njerëzve dhe gjithmonë do ta dëgjojmë zërin e tij. Për të arritur këtë, është e nevojshme një riorganizim i fuqishëm i partive, komitetet e forta lokale dhe komunale janë zemra e partisë, ne duhet të njohim dobësitë dhe të punojmë në to, ne duhet t’i shpërblejmë sukseset dhe t’i stimulojmë ato “, shkruan Nikolovski në profilin e tij në facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top