Rajon-Botë

Nisin spekulimet – Blic: Ish-presidenti Behgjet Pacolli “blen” lirimin e Haradinaj

Behgjet-Pacolli-Ramush-Haradinaj-660x375-655x356-620x330

Mediat serbe kanë nisur një fushatë spekulimi sa i përket përpjekjeve të autoriteteve kosovare për lirimin e ish-kryeministrit kosovar Ramush Haradinaj.

Gazeta Blic shkruan se ish-presidenti i Kosovës, njëkohësisht dhe biznesmeni më i pasur shqiptar Behgjet Pacolli nuk po kursen pasurinë e tij për të mundësuar lirimin e Haradinaj.

Sipas Blic, “ish-presidenti i shqiptarëve të Kosovës po paguan kryesisht grupe ndikuese, të cilat do të ushtrojnë presion mbi politikanët francezë, por edhe për të nisur një fushatë të medias në favor

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top