Nisma për Kosovën ka njoftuar se kjo parti nuk është tërhjekur nga veprimet e fundit të opozitës.

Në një njoftim të Nismas, thuhet se pas burgosjes së deputetes Donika Kadaj-Bujupi, “opozita do të jetë edhë më e bashkuar për të vazhduar deri në përmbushjen e kërkesave”.

Njoftimi i plotë:

Për hir të informimit të drejtë të opinionit publik, NISMA për Kosovën njofton se informata se kinse NISMA është terhjekur nga pjesa tjetër e opozitës janë të pasakta dhe qëllim kqija, për ne është e qartë se ku e kanë burimin këto informata dhe qëllim kryesor kanë për ta përqarë opozitën, por këtij qëllimi nuk do të ia arrinë.

Pas burgosjes se deputetes Donika Kadaj-Bujupi,, ne jemi edhe më të vendosur se kurr që si opozitë e bashkuar për të vazhduar të bashkuar deri në përmbushjen e kërkesave tona.

Shteti policor dhe burgosjet politike dihet se kanë përfunduar në Kosovë.