Prioritet i lartë është kujdesi dhe edukimi i fëmijëve në moshën parashkollore.

Në mbështetje të fëmijëve të vegjël  sot Ministri i Ekonomisë Bekim Neziri i shoqëruar nga kryetari i Komunës së Çairit Izet Mexhiti, drejtoresha e Qendrës Informative Kulturore Sermine Purini dhe deputeti Artan Grubi do të zhvillojnë vizitë pune në Çerdhen “Fidani” në Çair.

Ata do ta vizitojnë stafin e cerdhes dhe do të informohen më detalishte se si mund ti ndihmohet këtij institucioni parashkollë që është shtylla e edukimit të gjeneratave të reja.

Në këtë cerdhe janë të regjistruar mbi 100 nxënës.

Loading...