Elvana

Kënga e fundit e këngëtares Elvana Gjata “Love me”, video klipi i së cilës është gjiruar me smart phone, ka filluar t’i marrë hapat e parë e të bërit hit i kësaj vere.

Aty Elvana shfaqet sikur një cigane dhe mjaft e thjesht.

Personazhi të cilin këngëtarja e luan në spotin e saj muzikor, duket të jetë pëlqyer shumë nga një vajzë e vogël e cila është veshur sikurse Elvana.

E fotografinë e saj e ka bërë publike vet artistja nga Shqipëria në Instagramin e saj.

Elvana1 Elvana2