Maqedoni

Një grua e vdekur është gjetur në lumin Vardar afër Velesit

933641B4E9F6ED8A0F6CC29E88EEE48F

Një grua e moshës prej rreth 70 vjet, dje në orën 12:50, është gjetur në ujërat e lumit Vardar në vendin “Dollni Duqani” në Veles, nga ana e një qytetari, kumtoi MPB.

Pas autorizimit të prokurorit publik, ekspertizë në vendin e ngjarjes ka kryer ekipi i SPB Veles. Po ndërmerren masa për konfirmimin e identitetit të personit dhe ndriçim të plotë të rastit.

To Top