Një grup minorenësh kanë sulmuar dy djem në bulevardin “Kuzman Josifovski Pitu”

Dy minorenë nga Shkupi fizikisht janë sulmuar nga një grup prej 10 minorenëve të panjohur në hapësirën për parking në bulevardin “Kuzman Josifovski-Pitu”.

Ministria e Punëve të Jashtme informoi se mbrëmë në ora 22 dy minorenët të moshës 15 dhe 16-vjeçarë nga Shkupi kanë paraqitur se në ora 19:25 në hapësirën për parking në bulevadin “K.J. Pitu” pa kurrfarë shkaku janë sulmuar fizikisht nga një grup prej rreth 10 minorenëve të panjohur.

Po ndërmarren masa për gjetjen e autorëve dhe për ndriçimin e tërësishëm të rastit.

Loading...