Në Kuvendin Komunal të Prishtinës, ka miratuar sot propozimi për riemertimin e rrugës “Çlirimi”.
U vendos që kjo rrugë që gjendet afër spitalit në drejtim të Rrugës B të quhet “Arbënor e Astrit Dehari”.
Të dy vëllezërit kishin qenë aktivistë të Lëvizjes Vetëvendosje. Përderisa Arbënori u nda nga jeta në moshën 28 vjeçare katër vjet më parë, Astriti vdiq më 2016 në qendrën e paraburgimit në Prizren.
Arbënori dhe Astrit Dehari janë bijtë e veprimtarit të njohur nga Sllupçani i Kumanovës, Avni Dehari.

Loading...