Maqedoni

Një shpirt i djegur nga zjarri në Kondovë! (FOTO)

Edhe kjo breshkë është viktimë e zjarrit të mbrëmshëm. Mijëra insekte e gjallesa tjera janë djegur mbrëmë në pyjet mbi fshatin Kondovë. Në vazhimësi, ka thirrje për të mos ndezur zjarre dhe thirrja ju drejtohet kryesisht bujqëve që punojnë tokat. Por, fatkeqësisht, disa prej tyre harrojnë se një shkrepje e tyre djeg mijëra shpirtëra. /SHENJA/

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top