Këtë të dielë mbas dreke, unë me disa shokë kemi kaluar afër përmendores dhe ka qenë në regull.
Aty afër është karakolli i boshatisur. Ishin dy vetura brenda karakollit, sigurisht me ish funksionarë të karakollit të cilët kishin dalur për gjueti.
Vetura ngjyr kuqe kishte një kryq ortodoks. Këta dëshmitarë mund të ken parë diçka.
Kush mund t’i kontakton le ti pyet a mos kanë vërejtur se kush e vandalizoi permendoren e Ismet Bajramit./Xhezair Shaqiri

Loading...