Njeriu më i fortë në Kosovë, Bujar Muli, nuk është në qetësi, sepse synon të thyejë sa më shumë rekorde.

Ai ka edhe një plan interesant dhe si duket të futet ndër fundi veturës e ta ngritë lartë. Ai ka postuar një foto ku shihet te automekaniku dhe duket se po planifikon ta thyejë rekordin duke e çuar lart veturën. “Me emër te Allahut, duke u përgatitur për rekordin e radhës”, ka thënë Muli, i cili njihet që e ndalë veturën me duart pavarësisht se sa i jep gaz.

auto_20622227_1589008867832693_7958897836043901035_n1502271477

Loading...