Pjesëtarë të Njësisë Speciale dhe Policisë së Kosovës, në mëngjesin e sotëm janë vendosur në pjesë të ndryshme të oborrit të Qeverisë dhe Kuvendit të Kosovës.

Siç mund të shihni në fotografi, ata tanimë janë në gjendje gatishmërie dhe kjo vjen pas protestave të djeshme të opozitës në kryeqytet.
Loading...