Ata kanë qenë anëtarë të bandave ose organizatave kriminale që janë të njohura për përfshirje në kryerjen e akteve të ndaluara nga ligji, veçanërisht vrasjeve.
Këta njerëz kanë qenë aktivë në disa zona të botës, si në Europë, Azi, Shtetet e Bashkuara dhe Amerikën Latine.

U bënë të njohur për numrin e shumtë të vrasjeve që kanë bërë në të kaluarën, mënyrën se si i vrisnin viktimat e tyre, ose për rëndësinë e njerëzve që ata vrisnin. Kjo është lista e 10 kriminelëve që “tronditën” botën.

140222172535-01-guzman-super-169
Lordi meksikan i drogës, Joaquin Archivaldo Guzman është cilësuar si trafikanti më i fuqishëm i drogës në botë. Para se të arrestohej ai kishte një pasuri prej 1 bilion dollarësh.

the-strange-rise-and-violent-fall-of-long-islands-dirtiest-police-chief-1457989006
James Burke i njohur me nofkën irlandezi do të mbahet mend gjithmonë për vrasjet brutale të një numri të madh njerëzish që kreu në vitet 1970.

images-11
Jacques Mesrine njihet si krimineli modern francez, i cili do të mbahet mend për shkak të operacioneve plastike të fytyrës. Nofka e tij ishte njeriu me 100 fytyra.

costello18a-10-web
Frank Costello i njohur si kryeministri ishte bos i krimit italian që njihej për popullaritetin e tij si një ndër liderët e grupeve kriminale më të rrezikshëm në SHBA.

87168_gettyimages20417002
Semion Mogilevich i njohur si zoti i mençur sepse kishte një diplomë në ekonomi është kryetari i krimit të organizuar në Ukrainë.

cosby-590x442
Griselda Blanco e njohur si kumbara e kokainës ishte drejtuesja më e madhe e tregtisë së drogës në Majemi.

legendary-drug-lord-pablo-escobar-lost-21-billion-in-cash-each-year-and-it-didnt-matter
Lordi kolumbian i drogës, Pablo Escobar kontrolli disa perandori droge dhe vrau mijëra njerëz në të gjithë botën.

al-capone-9237536-1-402
Lordi kolumbian i drogës, Pablo Escobar kontrolli disa perandori droge dhe vrau mijëra njerëz në të gjithë botën.

John-Gotti1
John Gotti u konsideruar si krimineli i fundit i stilit hollivudian, një njeri që shkonte në sallën e gjyqit dhe dilte sërish, i pafajshëm.

Capture-21
Ksie Kajping një kriminele kineze e cila njihet me si kumbara. Ajo zotëronte makina dhe vila të shumta luksoze.

Loading...