Ebru Ozkan, e njohur me rolin e Dilaras në serialin e famshëm që u transmetua në televizionet shqiptare “Fate të Kryqëzuara”, është e martuar me një shqiptar të Maqedonisë, Ertan Shabanin.

Aktorja e njohur turke dhe djali nga Shkupi, Ertan Shabani kanё kurorёzuar dashurinё e tyre në vitin 2016 nё njё ceremoni madhështore në Turqi, shkruan Gazeta Metro

Ertani ёshtё gjithashtu aktor dhe vepron midis Shkupit dhe Stambollit. Nё njё nga kёto udhёtime ai arriti t’i vjedhё zemrёn aktores turke, pёr tё pёrfunduar me tё drejt martesёs

Loading...