I vetëm, por me fuqi të jashtëzakonshme për të ndryshuar zërin e tij, shkruan LajmTV.Ai arrin që të ndryshojë zërin e tij në çast, duke imituar kështu këngëtarët më të famshëm në botë.

Zëri është shumë i ngjajshëm me të këngëtarëve, madje në disa raste nuk mund të dalloni nëse e ka lëshuar në sfond këngën dhe ky është vetëm një aktor, apo realisht është duke kënduar.

Shikojeni më poshtë, do të mahniteni.

Loading...