Njihuni me Valonin nga Prishtina, berberin e ish-kryeministrit David Cameron

Cameron, flokët e tij ia kishte besuar pikërisht Valonit.

Në fund, dyshja kanë realizuar disa fotografi dhe të dy palët shfaqen të kënaqura.

Loading...