Quhet Xhane dhe është nga Tetova por që jeton dhe vepron prej vitesh në Zvicër. Ajo që është interesante për tetovaren e guximshme është se ditëlindjen e fundit ajo e ka festuar në mesin e shumë miqëve mes të cilëve dhe personalitete të njohura publike si këngëtarja me origjinë shqiptare e njohur në Gjermani, Anita Latifi, Beauty Lil, make up artisti Bardhyl Saiti e shumë të tjerë, ndërsa ajo që bie në sy tek festa e ditëlindjes është kostoja që kap shumën prej 30 mijë franga përfshirë këtu lokalin, ushqimin edhe shumë gjësende të tjera që kishte pregaditur Xhanja si surprizë për miqtë e saj.

Loading...