everia ka miratuar marrëveshjen dypalëve mes Maqedonisë dhe Kosovës për njohjen reciproke të patentave të shoferëve.

Për nënshkrimin e marrëveshjes është angazhuar ministri i brendshëm, Oliver Spasosvki. Pasi njohja e patentave të kalojë procedurat e miratimit edhe në ekzekutivin e Kosovës dhe pasi të nënshkruhet nga ministri përkatës, e njëjta do të hyjë në fuqi.

Me hyrjen në fuqi të marrëveshjes, patentat e marra nga shteti i Kosovës, do të njihen plotësisht edhe nga Maqedonia dhe anasjelltas.

Loading...