Fluturimet të kompanisë ajrore “Turkish AirLines” nga Stambolli për në Shkup dhe e anasjellta që dje u anuluan për shkak të ngjarjeve në Turqi, sot po realizohen sipas renditjes së fluturimit.

Nga aeroporti “Ataturk” në Stamboll sot në aeroportin e Shkupit në kohën e rregullt (8 e 30) ka zbritur aeroplani TK 1003. Rreth ores 10:00, nga Shkupi për në Stambolli, është nisur aeroplani nga aeroporti i Shkupit.

Loading...