Siç e dini, ka shumë njerëz që mendojnë se profeti francez Nostradamus parashikoi me saktësi të madhe rritjen në pushtet të Napoleonit dhe Hitlerit,si dhe sulmet terroriste mbi Kullat Binjake që kanë ndodhur 11 shtator 2001.Shumë profetë gjatë gjithë historisë kanë dhënë paralajmërime,por Nostradamus parashikoi saktë ngjarje të tjera aktuale, të tilla si mizoritë e kryera nga ISIS në Lindjen e Mesme apo qëllimin e terroristëve për të pushtuar zonat e Europës për të bërë Kalifatin.Tani të gjithë janë të vetëdijshëm për atë që shkrimet e tij mund të kenë parashikuar në fillimin e 2018 …

Loading...