NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”, 1.2 milion denarë për punësime të përkohshme

NP Ujësjellësi dhe Kanalizimi – Shkup ka shpallur thirrje publike për furnizim të shërbimeve nga agjencia për punësime të përkohshme – me specifikim.

Vlera e përllogaritur sipas marrëveshjes pa TVSH është 1.200.000 denarë, ndërsa kriter kryesor për ndarjen e marrëveshjes është oferta me çmim më të ulët. /koha.mk/

Loading...