Maqedoni

Nuhiu kundër njësiteve policore pa shqiptarë, premton përmirësim të shpejtë (Video)

Shprehim qëndrimin se në Njësitin për detyra të posaçme domosdoshmërisht duhet të zbatohet përfaqësimi i drejtë dhe adekuat dhe profesionalizmi, thotë zv/ministri i punëve të brndshme, Agim Nuhiu, duke komentuar mospërfaqësimin adekuat të shqiptarëve në disa njësi policore. Ai thotë se ekziston gatishmëri për ndryshim të kësaj situate ka treguar edhe ministri Oliver Spasovski, transmeton Gazeta Lajm. “Në këtë formacion policor do të ketë më shumë hapësirë për barazi formale dhe substanciale – barazi e mundësive dhe rezultateve të barabarta. Unë dhe z. Spasovski kemi qëndrimin afirmativ dhe pozitiv për respektimin e vlerave kushtetuese dhe detyrimeve ligjore edhe për këtë formacion të policisë së shtetit”, ka theksuar Nuhiu.

To Top