Edhe pse dukej sikur nuk po vë re dhe i fshehur, ekipi jonë arriti ta fotografojë këngëtarin e njohur në vepër. Në fakt, ai deri sa ishte i ulur në një lokal të njohur në çarshinë e vjetër të Shkupit, në mënyrë diskrete vendosi që në mes bisede ta kontrollojë gjendjen momentale të llogarisë pensionale.

Hap penzija.mk dhe zbulo se si fondi jot pensional i investon mjetet për të të mundësuar të ardhme të sigurt dhe stabile.

Loading...