Sot filloi të funksionojë Agjencia Teknike Operative (ATO). Me fillimin e funksinimit të saj, premtohet eliminim teknikisht i mundësisë e keqperdorimeve të përgjimeve, siç janë bë në të kaluarën, kur drejtor i DSK-së ishte Sasho Mijallkov.
Zëvendës ministri i punëve të brendshme, Agim Nuhiu, thotë se në këtë mënyrë ngritet në shkallë më të lartë respektimi i dinjitetit njerëzor, lirive dhe drejtave të qytetarit, transmeton Gazeta Lajm.

“Keqperdorimet sistemore ne lidhje me pergjimet e paligjshme imponuan nevojen per reformimin e sistemit te pergjimeve ne shtet!
Sot fillon te funksionoje Agjencia Teknike Operative duke eliminuar teknikisht mundesine e keqperdorimeve te pergjimeve dhe duke ngritur ne shkalle me te larte respektimin e dinjitetit njerezor, lirive dhe drejtave te qytetarit dhe sundimin e se drejtes!
Besuam dhe punuam per reforimimin e sistemit te pergjimeve ne shtet!”, ka shkruar Nuhiu.

Loading...