Dasmorët ne Bushtran të Preshevës po ja hedhin vallës mbi muret e oborrit. Këta burra nën tingujt e tupanit po e shprehin harenë dhe gëzimin duke vallëzuar mbi mure.
Tashmë ka filluar sezona e dasmave, ato po organizohet gjithandej dhe secila në mënyrë të veçantë.
Deri më tani kemi parë duke e marrë nusën me helikopter, duke vallëzuar me tupan në mënyrë tradicionale por është hera e parë që po shihen burrat duke vallëzuar në këtë mënyrë.
Express ju sjell fotografinë:

Loading...