Është vetëm 17 vjeç dhe nga Shkupi, Numan Adili është modeli që do garojë në festivalin Miss&Mister World International Albania i cili do mbahet nga 27 e deri 29 Dhjetor tre net radhazi në qytetin e Prizrenit në Kosovë.

Modeli Numan Adili është në garë për mashkullin më të bukur shqiptar, ku mund të thuhet është një ndër pretendentët pasi me bukurinë dhe stilin e tij të vecantë ai mund të arrijë shumë në botën e modelimit.

Në këtë eveniment do marrin djem dhe vajza shqiptar/e nga anemabanë trojet shqiptare dhe diaspora shqiptare me të vetmin qëllim për cmimin kryesor.

Në vazhdim ju sjellim disa foto të modelit Numan Adili që edhe ju mund ti gjeni në profilet e tij zyrtare në Instagram dhe Facebook./Billbordi.net

numanadili-768x502

numan1

numan2

numan3

Loading...